Live

WINNEN: 2 kaartjes voor Knalland’s Kwartiertje


12 maart 2013

poster_facebook

 

The Daily Indie mag twee kaarten weggeven voor het onderstaande evenement! Mail je naam naar prijsvraag@thedailyindie.nl en wie weet ga je zaterdag een mooie avond beleven in Kanaleneiland en EKKO!

Knalland’s Kwartiertje
Op zaterdag 16 maart organiseert Knalland weer een zinnenprikkelend evenement: Knalland’s Kwartiertje. Dit ‘bijzondere plekken-festival’ laat je, met Knalland als gids, hopeloos verdwalen in de betonnen jungle van Kanaleneiland. Tijdens deze tocht word je als bezoeker verrast door allerlei fantastische kunstuitingen die een kwartier duren. In groepen zul je op niet-voor-de-hand-liggende locaties getrakteerd worden op de meest uiteenlopende kunstdisciplines. Denk bijvoorbeeld aan muziek-, poëzie, videokunst en meer moois.

De line-up is als volgt: Sofie Letitre, Gharib, Rebecca Sier, Chayah van Diermen, Lars van der Werf, Daniel Vis, Hamertje Tik en Sophia Maria Kienhuis. Deze artiesten zullen te zien zijn op verschillende bijzondere locaties die Kanaleneiland te bieden heeft. Na afloop van het festival vindt er een afterparty plaats tijdens Diep in de groef in Ekko. Het entreebewijs voor Knalland’s Kwartiertje biedt hier gratis toegang.

Ontdekken
Kom ontdekken wat voor bijzonders er allemaal speelt in het bruisende Kanaleneiland en laat je betoveren door de vele kunstenaars die Knalland rijk is! Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 16 maart van 19:00 tot 23:00. Kaartjes zijn nu verkrijgbaar voor 7,50 excl. servicekosten.

De aanvang van de avond is in het Eilandhart, gelegen op Marshallaan 279 in Utrecht. Deze locatie is goed te bereiken met de tram, het is 5 minuten lopen vanaf de halte 5-meiplein.

Meer informatie
Info over Knalland en dit evenement is te vinden op:

www.knalland.nl

www.facebook.com/knalland

www.facebook.com/events/157790244373430/