New Music

We hebben ze: de beelden van de Engelse Pip Blom-tour!


14 november 2016

In Nederland is Pip Blom er al druk mee, zo speelde ze met haar band afgelopen weekend nog op Le Mini Who?, daarvoor bij De Wereld Draait Door, deden ze een supportshow met Julia Jacklin in Rotterdam, releasde de band een single bij Paradiso Vinyl Club en werd Pip Blom bevestigd voor onder meer Grasnapolsky. Maar ook het buitenland moet er inmiddels aan geloven!

Zo vertrok de band eind september richting Engeland voor een mooie ‘mini-tour’. Startend in Maguire’s Pizza Bar in Liverpool, door naar New Cross Inn in Londen en afsluitend in Norwich in de Take 5 Cellar Bar. De band maakte een tourvideo bij dit kleine avontuur en die ziet vandaag bij TDI het levenslicht!

 

 

Onder de video vol eindeloze snelwegen, routeborden en gehang in busjes, parkeerplaatsen en backstages, zit het oneindig lekkere nummer Taxi Driver geplakt, van de band zijn nieuwe EP Are We There Yet?. Vanaf hier kunnen we wel vaststellen dat het vast niet de laatste Engelse tour zal zijn, want aan alle reacties en reviews te zien, houden die Engelsen er wel van! En dat begrijpen wij maar al te goed.