Live

We hebben kaarten liggen voor Welshly Arms in Melkweg op 22 augustus en jij kunt ze winnen!


31 juli 2018

Welshly Arms
Woensdag 22 augustus

 

No Place Is Home heet Welshly Arms zijn nieuwe album toepasselijk, de zeskoppige band uit Cleveland heeft de afgelopen jaren continu getourd en de groep rusteloze zielen voelden zich nergens meer echt thuis, zeker na lange tours. Ze besloten er een plaat over te schrijven, die de Amerikanen op woensdag 22 augustus live komen spelen in Melkweg. 

En wij hebben nu dus hete kaartjes voor die avond liggen. De band die pop, blues, soul, gospel en spaghetti-western-soundtracks combineert tot een blend van grootse refreinen en ladingen echo staat 22 augustus ver van huis in Amsterdam op het podium van de Melkweg. Welshly Arms is al lekker bezig in eigen land en zou daar zomaar eens op kunnen blazen tot dezelfde proporties als de band Black Keys. De zeskoppige band begon in 2013 met schurende blues en is uitgegroeid tot een subtiel opgebouwd en veelsoortige groep muzikanten met hoge pieken en lage dalen. Om het allemaal zelf te ontdekken raden we je aan gewoon even naar de single Legendary te luisteren, weet je precies waar we het over hebben.

 

Kaarten winnen
Je hangt nog steeds aan de lijn, dus dat betekent dat jij die tickets wilt winnen en gelijk heb je. Wat je daarvoor moet doen? Dat is nog vrij eenvoudig! Stuur vóór 20 augustus een leuke mail naar ricardo@thedailyindie.nl en laat daarin weten waarom je graag naar de show zou willen gaan. En wie weet ga je met een vriend of vriendin naar de show van Welshly Arms in Melkweg op 22 augustus!

WEBSITE MELKWEG | FACEBOOK-EVENT