Feature

We gingen op stap met de nieuwe indiefunk-sensatie Toko Joyce


25 februari 2020

Je bent op zoek naar een nieuwe sensatie? Iets in de richting van Parcels, Franz Ferdinand en Talking Heads? Laat ons je voorstellen aan Toko Joyce, de Antwerpse band die wij aanstaande donderdag – naast Severin Bells en Hot Chicks – presenteren in Cinetol.

Ben je lid van The Daily Indie? Dat is sowieso goed nieuws, maar helemaal omdat je dan op 27 februari naar de show van Severin Bells, Toko Joyce en Hot Chicks in Cinetol kunt gaan.

Een deel van Toko Joyce kan overigens met de tram of de fiets komen, aangezien twee bandleden in Amsterdam wonen. Om aan te tonen hoe ongelooflijk quirky en funky de band is, stellen we je voor aan een van de singles van het vijftal: What Do You Know About Stars?. We raden je aan om daar eens goed voor te gaan zitten.

Een wandeling door de Appie
Een tijdje terug besloot fotografe Sophie Hemels voor een speciale fotoserie met de bandleden door Amsterdam te struinen en onder meer een lokale Albert Heijn onveilig te maken. Scroll hieronder de serie en kom de jongens donderdag in levenden lijve bewonderen in Cinetol.