New Music

VIDEO PREMIERE: Bodypolitics – Three


23 december 2013

bodypolitics band

 

The Daily Indie en Bodypolitics gaan al een tijdje hand in hand, zo interviewden we de Utrecht band al voor onze allereerste uitgave en is er in de laatste editie een recensie te vinden van hun sterke tweede plaat ‘Inner Nil’. Daarom zijn we ook extra blij dat we vandaag de nieuwe clip van deze bijzondere band in première mogen laten gaan.

 

Three
We hebben het over het meeslepende en prachtige nummer 
Three. De opbouw en de sound van het nummer gaan hand in hand met de geheimzinnige videoclip. Een clip, gedirigeerd door Jawad Maakor, die je meeneemt in het verhaal van een jongen en een meisje die zich begeven in een sprookjesachtig mooi winter wonderland met een dramatische onderlaag…  De diepe en volle stem van zanger Giuseppe Valenza klinkt hemels en voert je mee door de magische wereld waarbij hij ondersteund wordt door subtiele synthesizers en rustige drums die langzaam de weg vrijmaken voor een afsluitende en illustere piano-partij. Een audiovisuele parel.

 

Inner Nil
Voor meer info ga je naar de website van de band. Check voor nu de nieuwe videoclip van de band hieronder en luister daarna zeker eens naar de hele plaat op Spotify als je dat nog niet gedaan had!