Live

VESTROCK kondigt eerste rij namen aan met onder meer Nothing But Thieves, Black Honey en Fangclub


4 december 2018

VESTROCK 2019
Vrijdag 31 mei t/m 2 juni

 

Elk jaar is speciaal, maar volgend jaar wordt het écht een bijzondere editie voor VESTROCK, want dan viert het in 2010 opgerichte festival alweer zijn tienjarig jubileum. Eerder werd Nothing But Thieves al aangekondigd, vandaag is de eerste lichting bekend van het festival in de Zeeuwse vestingstad Hulst. 

Dit jaar waren we ook al tijdens VESTROCK aanwezig en maakten we onder meer dit knetterende fotoverslag, nadat we eerder al de organisatie hadden gesproken over het gemoedelijke festival en de bijzondere manier waarop de hele omgeving helpt om het allemaal mogelijk te maken. VESTROCK vindt op een unieke omgeving plaats, want het wordt georganiseerd op een eiland in de stadsgracht van Hulst. Van JOHAN tot Black Foxxes, Equal Idiots, Warhaus, Eefje de Visser, Swedish Death Candy, Joep Beving, Indian Askin, Bombay en Thomas Azier: door de jaren heen kwamen ze allemaal naar VESTROCK.

Eerste namen 2019
Dit jaar is het (tot nu toe) de eer aan Nothing But ThievesKaiser ChiefsRONDÉBlaas of GloryDonnieJoostBlack Honey en Fangclub om Zeeland eens lekker wakker te schudden vanaf 31 mei. Hieronder vind je nieuwe namen-video van het festival, daaronder nog meer informatie en alle links die je nodig hebt!


 

WEBSITE VESTROCK | FACEBOOK-EVENT | TICKETS