Live

Tweetakt kondigt een batterij nieuwe namen aan, met onder meer Feng Suave, Karel, Gimbrère en Felbm


11 december 2018

Festival Tweetakt
Tussen 29 maart en 14 april


Festival Tweetakt maakt vandaag zijn tweede rits namen bekend, waardoor het muzikale programma van het festival al mooi vorm begint te krijgen met nieuwe namen als Karel, Feng Suave, Felbm en een dik hiphopprogramma op 29 maart met Jiri11, Jantje, Rarri Jackson en Gimbrère.

Genoeg te doen daar op de Utrechtse Neude tijdens de lente, zo werden eerder al Roos Rebergen, Wannes Cappelle, Broeder Dieleman, Frans Grapperhaus, Roxeanne Hazes, MEROL en Hollandse Drop aangekondigd. Deze keer maakt het festival een verdiepingsslag richting hippe hiphop, semi-akoestische soundscapes en vleierige indiepop.

Tweetakt is een festival vol muziek, dans, beeldende kunst en theater is er eentje voor nieuw talent op al deze vlakken. Op het gebied van muziek heeft het festival inmiddels een aardige track record met acts als Canshaker Pi, Spinvis, Gosto, Pip Blom, BARTEK, Jacco Gardner, Klangstof, Mozes and the Firstborn, Eefje de Visser en Jungle By Night die er door de jaren heen hebben gespeeld. 

Zo kunnen we nog wel even doorgaan, maar laten we voor nu naar de acts kijken die er in 2019 onder meer te zien zullen zijn. Tussen 29 maart en 14 april worden er meerdere live-avonden geprogrammeerd. Hieronder een audiovisueel voorproefje van de nieuwe namen!

Alle nieuwe acts op een rijtje:

Jiri11 + Jantje + Rarri Jackson + Gimbrère
vrijdag 29 maart, 20:30 – 01:00 uur 

Felbm
woensdag 3 april, 22:00-23:00 uur

Feng Suave
donderdag 4 april: 22.00-22:50 uur

Karel 
vrijdag 5 april: tijden nog niet bekend

Toontje Lager
zondag 14 april: 16:00-17:00 uur