New Music

TORRES bezingt een stukje liefdesangst op het krachtige Good Scare


13 november 2019

De inmiddels 28-jarige Mackenzie Scott uit Florida is terug van weggeweest! We hebben er even op mogen wachten, maar na drie jaar is het tijd voor TORRES om nieuwe muziek op de wereld los te laten met kersverse single Good Scare.

In het duister tasten met de liefde: wie heeft dat nooit ervaren? Eigenlijk vinkt Good Scare alles af op het lijstje waar een goed behapbare indiesingle aan voldoet. Simpele doch effectieve drums met wat reverb, een gepaste mystieke gitaar en wat semi-absurdistische zang. Good Scare schijnt een licht op het aangaan van het onbekende wat betreft de liefde, iets wat menig persoon op deze aardbol waarschijnlijk herkent en TORRES geeft daar haar eigen artistieke draai aan. Zinsnede ‘I had never seen that look from you before / You were eyeing all the exits‘, gooit een verbazingwekkend accurate dartpijl in de kwellende angsten die daarbij komen kijken.

Het blijft echter niet bij Good Scare, want het nieuwe album genaamd Silver Tongue staat voor eind januari 2020 op de planning en komt uit via Merge Records. Intussen houden wij ons wel even zoet met deze eerste melodie├źn.