Live

Thee Oh Sees komt zondag 7 mei naar de Rotterdamse Maassilo voor een exclusieve clubshow


27 januari 2017

Rotown heeft besloten om in mei groots uit te pakken en een van de beste garagerockers en zijn maten uit te nodigen in de Maasstad voor een mini-festival. We hebben het over Thee Oh Sees, een monster dat zelfs in Rotterdam niet getemd zal kunnen worden. En dat is maar goed ook.

Het is alweer vijf jaar geleden dat John Dwyer en zijn vrienden hun legendarische optreden op Metropolis gaven en het wordt weer eens tijd dat de band naar 010 komt. Nu is gelukkig de Maassilo op 7 mei aan de beurt, waar de betonnen muren de rauwe garage/psych/kraut/etc. op mogen vangen. De band kan uit een prachtig repertoire putten, want Dwyer brengt al bijna twintig jaar steevast één of twee albums per jaar uit. En tenzij je onder een steen steen hebt gelegen, hoeven wij je ook echt niet meer te vertellen hoe lekker die wel niet allemaal zijn.

Exclusieve clubshow
Toch is het live zien van de Oh Sees wel echt een must. Omcirkel 7 mei dan maar ook vast in je agenda, want het is de enige clubshow die de band in Nederland zal geven! Mocht je nog twijfelen (hoe dan!), dan is er ook nog een rijtje support-acts om lekker naar 010 voor te komen: zZz, Harry Merry, JC Thomaz & The Missing Slippers, Charlie & The Lesbians en Korfbal. De voorverkoop is vandaag van start gegaan!

 

 

 

Datum: zondag 7 mei
Locatie: Maassilo (Maashaven Zuidzijde 1 – 2, 3081 AE Rotterdam)
Hoofdprogramma: Thee Oh Sees
Supports: zZz, Harry Merry, JC Thomaz & The Missing Slippers, Charlie & The Lesbians en Korfbal
Zaal open: 19.00 uur
Aanvang: 19.15 uur
Entree: 19 euro (ex servicefee)

Facebook-event: https://www.facebook.com/events/556594067869640
Website Rotown: https://www.rotown.nl/agenda/thee-oh-sees/

 

Illustratie: Stefan Tijs