Live

The LIFE I LIVE kondigt onder meer Voodoo Chambers, Wies, Millionaire en Queen’s Pleasure (26 & 27 april, Den Haag)


4 maart 2020

Voordat je het weet is het alweer Koningsdag en traditioneel wordt dat in Den Haag goed gevierd. In de stad waar het werkpaleis van onze koning staat, gaat op 26 en 27 april weer het dak eraf tijdens de tiende editie van The LIFE I LIVE met onder meer Voodoo Chambers, Cairo Liberation Front, Queen’s Pleasure, Millionaire, Zuco 103, Goldband en Three Little Clouds.

Dat het muzikaal wel snor zit in Den Haag, is wel te zien aan de programmering van de afgelopen jaren. Zo kon je onder meer Klangstof, Pip Blom, The Mighty Breaks, Iguana Death Cult, The Guru Guru, Indian Askin, YĪN YĪN, Palmbomen II, Birth Of Joy, Arp Frique en The Homesick zien. En dat allemaal gratis toegankelijk! Voor een gevoel van de sfeer, check nog eens de aftermovie van afgelopen jaar.

De lichting van 2020
Met The Daily Indie vieren wij daarom al een aantal jaar de Koningsnacht in Den Haag, waar we altijd met ons DJ-team aanwezig zijn tijdens Koningsnacht. De laatste paar edities mochten we de Grote Markt verblijden met onze muziek en dat zal dit jaar niet anders zijn! Als je zin hebt om met ons mee te feesten, dan kan dat deze editie met onder meer de dampende rock van Millionaire, de grote gitaarbelofte Queen’s Pleasure, de dromerige indiepoppers van WIES, het Eurabische elektrospiegelpaleis van Cairo Liberation Front en het gloednieuwe Haagse powertrio Voodoo Chambers. Nog meer nieuwe bevestigingen voor The LIFE I LIVE zijn Postmen, Goldband en Dan August.

Hieronder geven we je alvast een kleine preview van wat je eind april zoal kunt verwachten door de hele Hofstad.WEBSITE THE LIFE I LIVE | FACEBOOK-EVENT | INSTAGRAM