Live

The Daily Indie Presents The Day en INU INU in samenwerking met Lofriday in Vechtclub XL op 17 januari


17 december 2018

Voor iedereen die in de donkere januari-maand naar een flikkerend lichtpuntje zoekt: je hebt hem gevonden! Want wij presenteren op 17 januari in samenwerking met Lofriday een avond in het Utrechtse Vechtclub XL met The Day en INU INU.

Lid van The Daily Indie? Dan kun je met vrijkaartjes naar deze show toe!

Daar presenteren we onder meer The Day, de Utrechts/Hamburgse dreampop-band die bestaat uit Laura Loeters en Gregor Sonnenberg. Een duo dat bijzonder frisse en dynamische muziek maakt met harmonische synths, rock en dromerige invloeden zover als je kunt horen. Pastelkleurige muziek vol melancholische contrasten die je als een schoenlepel in een lome dagdroom vouwt. Luister hieronder naar de laatste single Where The Wild Things Are om te begrepen wat we bedoelen. 

Midnight Parade
De band heeft ondertussen twee EP’s uitgebracht en continu getoerd, onder meer met namen als Kate Tempest en Oh Wonder. Het debuutalbum Midnight Parade staat ondertussen op de planning en wel de dag nadat The Day speelt in Utrecht. Dat brengt de band overigens uit via Sinnbus, het label dat je mogelijk wel kent van bands als The Fire Harvest en Rue Royale.

Maar de eerste band van de avond zal INU INU zijn, de band waarvan we onlangs nog een livesessie in première lieten gaan. Heb je direct een perfect beeld van wat je ongeveer kunt verwachten!

Donderdag 17 januari
Wil je naar de Lofriday-show toe van The Day in Vechtclub XL op 17 januari? Dat kan! Word dan voor een tientje per jaar lid van The Daily Indie, stuur ons een mailtje en we gaan het regelen.


WEBSITE VECHTCLUB XLFACEBOOK-EVENT | WORD LID