Live

The Daily Indie Presents de zijdezachte indiepop van Kita Menari in Patronaat op 21 maart


9 januari 2019

The Daily Indie Presents
Kita Menari
Donderdag 21 maart

Zo begint ons The Daily Indie Presents-programma ineens weer mooi vol te lopen, met deze keer Kita Menari die we presenteren in Patronaat. Liefhebbers van MGMT, Phoenix en Passion Pit moeten zeker even blijven hangen!

Lid van The Daily Indie? Dan kun je met vrijkaartjes naar deze show toe!

De bandnaam Kita Menari – die ‘wij dansen’ betekent in het Maleis – is het muzikale project van Micha de Jonge. Al is de band pas een jaartje of twee bezig, de wapenfeiten zijn behoorlijk van de band. Zo is Kita Menari niet van Radio 2 en 3FM af te slaan, stond bij DWDD , speelde de band gemiddeld drie shows per week tijdens de laatste Popronde en werd debuut-EP Lagoon daarvoor gepresenteerd in een uitverkochte bovenzaal van Paradiso.

2019 wordt het Kita Menari-jaar
En dan begint het nieuwe jaar van Kita Menari ook nog eens op Noorderslag volgende week zaterdag in Groningen. Ja, wat wil je als band nog meer eigenlijk? Wij zouden er maar een beetje snel bij zijn als we jou waren, want Kita gaat hard in 2019! En dan hebben we er nog niet eens verteld dat wij met ons DJ-team komen draaien op 21 maart!


Wil je naar de show toe?
Kita Menari in Patronaat is een The Daily Indie Presents-show, dus als je lid bent van ons, maak je dikke vette kans op kaarten! Hoe dan? Nou, als je nou voor een tientje per jaar lid wordt van The Daily Indie, stuur ons vervolgens een mailtje en we gaan het regelen voor je!


WEBSITE PATRONAAT | FACEBOOK-EVENT | WORD LID