Lang, lang geleden waren ‘internetfora’ een waar fenomeen en een plek waar liefhebbers van zo’n beetje alles elkaar vonden en meningen en tips met elkaar deelden. En omdat we ons bij The Daily Indie er regelmatig op betrappen dat we dat best wel missen, besloten we er wat aan te doen: we hebben nu dus een heus digitaal clubhuis!

Het TDI Clubhuis is hét discussieplatform voor volgers en leden van The Daily Indie en alle andere mensen die de Nederlandse muziekscene een warm hart toedragen. Muzieksnobs, indieheads en alle andere muziekliefhebbers zijn van harte welkom. Gooi je pikante meningen de wereld in, ontmoet nieuwe gelijkgestemden en ontdek vooral heel veel nieuwe muziek! 

Je hoeft geen lid te zijn van TDI: iedereen kan toegang tot de Facebookpagina aanvragen en zijn ongezouten mening over de Nederlandse indiescene laten horen.

Vraag hier toegang tot het TDI Clubhuis.


Meer doen?
Word dan voor €10 per jaar lid van The Daily Indie. Niet alleen draag je dan bij aan al onze journalistieke content die we maken; je kunt ook met vrijkaarten naar onze The Daily Indie Presents-shows en je kun gebruikmaken van onze exclusieve ledenacties voor concert- en festivaltickets, unieke releases, t-shirts en vinyl.

Betalen kan gewoon via een Tikkie tegenwoordig. Check de pagina om te zien hoe dit in zijn werk gaat.