New Music

TDI Radio: luister onze Pinguin Radio-show van 25 september terug met onder meer Django Django, Amyl and the Sniffers, Ron Gallo en BARTEK


27 september 2018

Een uur en een minuut duurt alle muziek van onze uitzending bij Pinguin Radio van afgelopen dinsdag bij elkaar. In die tijd zou YouTuber Kosmic ruim twaalf keer de gameklassieker Super Mario Bros uit kunnen spelen, die deze week een wereldrecord vestigde door de game in een luttele vier minuten en zesenvijftig seconden uit te spelen. Wees gerust: onze playlist is vele malen relaxter dan het spelen van dat spel. Elke dinsdagavond zijn we van 21:00 tot 22:00 te horen bij Pinguin Radio om onze favoriete tracks van het moment te draaien.

Om het je extra makkelijk te maken, hebben we een speciale Spotify-playlist die we wekelijks updaten. Deze week hadden we weer een lijstje met mooie grote en minder grote namen, zoals BARTEK, Django Django en Ron Gallo. Pauzeer je game even, gooi de voeten omhoog en laad jezelf weer even op met dit lijstje, zodat je straks weer als een vreemd gamekarakter door het leven kunt rennen.

 1. Amyl and the Sniffers – Some Mutts (Can’t Be Muzzled)
 2. BARTEK – Summertime
 3. Connan Mockasin – Charlotte’s Thong
 4. Django Django – Swimming at Night
 5. Feiertag ft. Ayelle – Tension
 6. FIDLAR – Too Real
 7. Goatman – Jaam Ak Salam
 8. I Am Oak – Golden Pavilion
 9. Maple – Feel No More
 10. Villagers – Again (IJsbreker)
 11. Miya Folick – Stop Talking
 12. Ron Gallo – Love Supreme (Work Together)
 13. The KVB – On My Skin
 14. Together Pangea – Hi Fi Television
 15. TOY – The Willo

Vergeet niet de playlist te volgen op Spotify, dan ben je altijd up-to-date!