Live

SoccerRocker 2019 schiet raak vanuit de tweede lijn met onder meer Ploegendienst, Karel, Stippenlift, YĪN YĪN, Abdomen en Betonkust


11 maart 2019

SoccerRocker
Zaterdag 15 juni

Het Amsterdamse festival SoccerRocker gaat 15 juni op Sportpark Drieburg zijn negende editie vieren. Het voetbaltoernooi/muziekfestival heeft dit jaar flink uitgepakt met namen als Roxeanne Hazes en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, maar ook Ploegendienst, Abdomen, Karel, Stippenlift, YĪN YĪN en Waltzburg.

Het festival biedt plaats aan zo’n 1.750 bezoekers, waarbij de wedstrijden worden gepresenteerd door Stephanie Louwrier en het voetbal in goede banen wordt geleid door scheidsrechter Roelof Luinge. In de avond gaat het dak eraf met harde bands, wat zachtere bands, maar vooral heel veel sterke live-acts. Met DJ’s als St. Paul wordt het een lekker lang dagje in Amsterdam.

Eerder speelden er al acts als De Likt, Birth of Joy, Pip Blom, Hallo Venray, Canshaker Pi, Afterpartees, Tusky, Fata Boom, zZz en The Miseries op SoccerRocker, dus qua programmering zit het inderdaad altijd wel snor.

Voetballen?
Wil je nou ook nog meevoetballen: dat kan! Je moet er altijd snel bij zijn, want de inschrijvingen zijn snel vol. Aanstaande maandag kun je je met een team van maximaal tien personen inschrijven en wel via de website van het festival.

Voor een goede dosis voorpret, stellen we je hieronder alvast voor aan een deel van de line-up voor SoccerRocker 2019.


WEBSITE FESTIVAL | FACEBOOK-EVENT | TICKETS