Live

Bands In A Barn rondt zijn line-up af met onder meer La Jungle, Boskat, Mooneye, Hypergoods en Small Fires (17 & 18 mei)


11 maart 2019

Bands In A Barn
Vrijdag 17 en zaterdag 18 mei

Bands In A Barn gaat in mei alweer zijn derde jaar in. Het festival in Moergestel wordt elk jaar een stapje groter en gaat deze keer in de versnelling. Onder meer Mooneye, La Jungle, The Fiscus, Hypergoods, Johnny Jester, The Brahms, The Ten Bells en Boskat zijn van de partij op dit gemoedelijke festival op 17 en 18 mei.

Zo’n festival waarvan meestal pas achteraf blijkt wat je daar allemaal gezien hebt en – het zou jammer zijn – gemist hebt. Vorig jaar stonden namelijk J. Bernardt, Equal Idiots, Son Mieux, Lion Sphere en Evil Empire Orchestra op het festival. Die tipten we toen ook al, evenals een uitgebreid interview met de organisatie van het festival. Onder meer over het bijzondere verhaal van Bart en Teun van Knegsel, vader en zoon die op eigen kracht dit festival uit de grond hebben getrokken. Zo’n prachtig DIY-verhaal van mensen met een idee en een groot hart.

Dit jaar zijn ze er opnieuw bij en halen ze een bak aan acts naar Brabant. Stevige spacerock, hiphop, indiefolk, garage, elektropop, pop, je hoeft je niet te vervelen op Bands In A Barn. Hieronder stellen we een aantal acts aan je voor die dit jaar op het festival spelen.

Vanaf dit jaar ook kunst
Naast nieuw muzikaal talent, richt het festival zich dit jaar ook op een nieuwe kunstexpositie. Opkomend talent in de categorieën dans, theater, architectuur, beeldende kunst, illustraties, performaces: iedereen kan zich aanmelden via bandsinabarn@gmail.com en wel vóór 31 maart. Wie weet sta jij dan ook op het festival op 17 en 18 mei! Meer info check je hier.


WEBSITE FESTIVAL | FACEBOOK-EVENT