Live

Raketkanon, Medicine Boy en The Dead Cvlt: ze komen allemaal op ons Festival Downtown-feestje op 5 oktober


2 oktober 2019

Festival Downtown
Zaterdag 5 oktober

Zaterdag 5 oktober wordt er in Rotterdam een lekker feestje georganiseerd met Festival Downtown. Tijdens de zesde editie van dit elektronische festival – in de volste breedte van het genre – hosten wij met onze vrienden van boekingskantoor Cloudhead eveneens een feestje en wel in Club Vibes met Raketkanon, Medicine Boy en The Dead Cvlt.

Tijdens Festival Downtown kun je dit jaar op meerdere locaties onder meer Baloji, Catching Flies, 10AK, Roses Gabor, Roska, Fracture, Drvg Cvltvre en Gabber Modus Operandi zien. Wij hosten onder meer een bijzonder programma met de Belgische sloopkogels van Raketkanon, de psychrockers van Medicine Boy en de alles-of-niets-hardcore-drum-and-bass van de lokale helden van The Dead Cvlt.

Allerlaatste shows
Het wordt hoe dan ook een speciale avond, want het wordt niet alleen de laatste show van Raketkanon in Rotterdam, maar ook die van Medicine Boy…! Beide bands hebben namelijk aangekondigd er binnenkort mee te zullen stoppen en wij hebben ze nog net op tijd weten te boeken. Een grotere don’t miss out on this kunnen we eigenlijk niet verzinnen.

Mocht je de bands nog niet of nog niet zo goed kennen, we hebben hieronder even wat werk van ze op een rijtje gezet. Masseer jezelf dus maar vast lekker in en kom zaterdag naar ons smerig lekkere feestje, inclusief onze speciale host van de avond: Theo Wesselo!WEBSITE DOWNTOWN | FACEBOOK-EVENT | TICKETS