New Music

PREMIERE: Tududuh – Change Of Seasons


15 april 2013

Tududuh 19 april

Het Utrechtse Tududuh is back! Vele EP’s, bandleden en muziekrichtingen later komt op 19 april ‘Storm Murale’ uit. Een industriële plaat vol lichte en duistere tegenstellingen. Waar het nummer Change Of Seasons een uitstekend voorbeeld van is. Het gaat van melodische zanglijntjes en vrolijke handclaps, kille drumcomputers, zacht bijtende orgeltjes naar psychedelische rondzwervende geluidslaagjes, onheilspellende doch geruststellende tweede zanglijnen en zwierig dansende akkoorden.


 

Oprichter van de band, Ronald Straetemans, zal samen met zijn muzikale metgezel Marianne Oldenburg de liedjes van Tududuh live op ’t podium gaan vertolken. Te beginnen met de CD-R release-show aankomende vrijdag in het Utrecht Overvechtse Das Spectrum. Deze Duits-klinkende zaal past qua naam en locatie (een leegstaande betonnen kelder) uitstekend bij de muziek van de band. Doe daar mooie geprojecteerde visuals en twee goede support acts (Amber Arcades en Homemade Empire) bij en je hebt een prachtige release.

Er zijn 150 genummerde exemplaren te koop van de plaat ‘Storm Murale’, wij geven als advies dat je niet te lang moet wachten met kopen.

 


Bekijk hieronder alvast de teaser van de release-show