New Music

Ontsnap tijdelijk aan de realiteit met Escapism, de nieuwe single van Holy Wave


2 april 2020

Vandaag is het weer tijd voor een oude bekende van TDI, Holy Wave met de nieuwe track Escapism. Op de tweede single van het aankomende album Interloper nemen deze Texanen je mee op een psychedelische trip door je eigen gedachten.

Escapism is een titel die het nummer eer aan doet en een term die op dit moment relevanter dan ooit is. De dagen kruipen tergend langzaam voorbij en de drang om te ontsnappen, al is het maar voor even, wordt steeds groter. Gelukkig zijn er dan altijd nog bands als Holy Wave die hier een handje bij willen helpen. Escapism is een heerlijk psychedelische track waarmee je tijdelijk weg kunt dromen naar een happy space in je eigen hoofd.

Het hele nummer bouwt geleidelijk op terwijl de dromerige stem van zanger Ryan Fuson je bij de hand neemt. De gehele mix zorgt ervoor dat je kamer volledig met geluid gevuld wordt. Alles is precies op elkaar afgestemd waardoor het elkaar ondersteunt, zelfs de ruwe, bijna griezelige, gitaarfeedback die er halverwege in wordt gegooid ontvang je met open armen. Hoewel Interloper pas begin juli verschijnt, is het bij deze een release om in de gaten te houden!