Live

Onder meer Panda Bear, YAK, Melanie De Biasio, Obongjayar, Black Midi en Klaus Johann Grobe naar Motel Mozaique


15 januari 2019

Motel Mozaique
Rotterdam – 18 t/m 20 april

Je leest het goed, onder meer Panda Bear, Black Midi, Klaus Johann Grobe, Amyl and the Sniffers, Obongjayar en Melanie De Biasio komen naar Rotterdam, om in het paasweekend van 18 tot en met 20 april tijdens Motel Mozaique te spelen. En er zijn nog veel meer namen, daar gaan we hieronder verder op in!

Een tijdje geleden werden de eerste namen van de line-up al bekend voor het Rotterdamse festival, met onder meer Altin Gün, Apparat Live, Drahla, Kokoroko, Lubomyr Melnyk, Nilüfer Yanya, Fontaines D.C. en Tourist.

Vandaag zijn er nog veel meer acts bekendgemaakt door het festival, zo zijn ook Amyl and the Sniffers, Audiobooks, Black Midi, Georgia, Grandbrothers & Ensemble, Klaus Johann Grobe, Juniore, Melanie De Biasio, Obongjayar, Oscar Jerome, Panda Bear, Prairie WWWW, Swine Tax, Wannes Cappelle, Broeder Dieleman & Frans Grapperhaus, Yak en Danish Blue van de partij.

Van superpunk tot ambient en hiphop-soul
We weten haast niet waar te beginnen, want dat is nogal een mooie lijst. Van de Australische superpunks van Amyl and the Sniffers (lees hier een feature over de band), Black Midi die een van de sensaties van de laatste Le Guess Who?-editie was, de oude drumster van onder meer Kate Tempest die solo onder de naam Georgia doorgaat en postpunky hiphop-soul maakt, de Taiwanese garage-noise van Outlet Drift, de furieuze mannen van YAK (die we al eens interviewden en laatst nog behandelden), jaren negentig-collegerock van Swine Tax, de Duitse ambient-broeder van Grandbrothers die eerder al festivals als Into The Great Wide Open aandeden, heerlijke synth-weirdness van audiobooks en het jonge en ondefinieerbare spirituele soul-talent Obongjayar.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over Noah Lennox AKA Panda Bear (over zijn laatste single lees je hier), een van de meest originele en vooruitstrevende artiesten van de laatste twintig jaar. Niet alleen solo, maar uiteraard ook met Animal Collective. Goed, inmiddels is het de hoogste tijd om een aantal nieuwe MOMO 2019-artiesten maar eens audiovisueel aan je voor te stellen. Enjoy!


WEBSITE MOTEL MOZAIQUE | FACEBOOK-EVENT | TICKETS