New Music

New Indie: o.a. Siddharta, Theme Park & Best Coast


11 mei 2012

Vandaag komen er weer een paar fijne liedjes voorbij. On te beginnen met het opzwepende ‘The Fire Next Time’ van Siddhartha. Een nummer dat prettige kenmerken toont van MC5 en The Stooges (die gitaarriff is lekker zeg, poe).
Vandaag spelen ze in Den Haag op het Walk The Line Festival, voor nu houden we het bij de nieuwe single ‘Two Hours’ van de bijzonder fijne, nieuwe band Theme Park. Voor nog meer nummers van de band moet je hier zijn.

http://youtu.be/npj6GuQ8Nb8


We hebben dit nummer wel eens eerder gehad, maar nu is er ook een officiële videoclip bij! Het is de Londense band Trailer Trash Tracys: met de rare bandnaam, lelijke albumhoes, maar wel met de fijne liedjes.  De lijzige vocalen rusten op een dikke lagen van synthetische beats en galmende gitaren. Hele album van de band is hier te luisteren.
De band Painted Palms komt uit San Francisco en klinkt eigenlijk een beetje als The Shins, alleen dan met een flinke partij synthesizers in de rug. De EP Canopy staat vol met experimentele en eigenaardige muziek waar bijzonder veel genres in zijn verwerkt.
Als extraatje hebben we de nieuwe plaat van Best Coast erbij gedaan. Te streamen vanaf de Luisterpaal.