New Music

In première: de dromerige indierock op nieuwe single Vicious Love van VoidFare zit vol opgekropte spanning


30 januari 2020

Op vrijdag 31 januari presenteren we een trippende show met VoidFare in Cinetol, een schitterende gelegenheid om vandaag de videoclip bij de nieuwe single Vicious Love uit te brengen.

Ben je lid van ons? Dan kun je naar de show toe van de dromerige indierockers toe in Amsterdam!

Met muzikale gevoelens van Radiohead en Jeff Buckley, neemt de band de tijd om het ingetogen nummer op te bouwen en toe te werken naar een sterk dramatisch einde. Een overtuigende track waarmee de band laat horen dat het geen verrassing is dat die kaartverkoop zo lekker loopt. Daarom vroegen we de band nog even naar zijn show van morgen en wat we zoal kunnen verwachten.

“Dit is ons liefdevolle feestje met van die geluidsgolven die je door je hele lichaam kunt laten resoneren. Doordat we allemaal op dezelfde plek zijn, voelen we ons verbonden. In deze tijd is het nodig om liefde en verbondenheid te vieren en een contrast met oorlog en onenigheid te vormen. Deze energie stralen we door naar de rest van het universum en mocht het dan allemaal naar de tyfus gaan, wat ook subjectief is, dat het in ieder geval niet aan ons heeft gelegen.”

“Met ons bedoelen we alle mensen die besloten naar VoidFare en SULTAN. in Cinetol te gaan op 31 januari, gehost door The Daily Indie. Dat deze mensen dan over tien jaar terugdenken aan deze show en voelen dat ze toen vol in het leven en in het moment stonden.” 


FACEBOOK-EVENT | WORD LID