New Music

In première: Beryl Anne neemt je met Land Of Mine mee op droomreis in vele kleuren


12 februari 2019

Ain’t it divine in this little land of mine? Nou, wij vinden van wel. De Rotterdamse diva Beryl Anne neemt ons in haar nieuwe single Land Of Mine mee op reis. We dansen in de regen, drinken wijn en water met goudvissen erin in de bijbehorende clip. Geen visum nodig!

Feel like I’m drowning‘, zingt Anne den Boer, zoals Beryl Anne eigenlijk heet. We verdrinken mee in de dromerige sfeer van zowel video als single, maar niet zonder de portie attitude die we van haar gewend zijn. De nieuwe song is een trip vol speelse baslijnen en drums die als zweepslagen de track openen. Catchy lyrics maken deze cocktail compleet: dit liedje krijg je niet meer zomaar uit je hoofd.

Waar eerdere liedjes dromerige zomerdagen in het park voorspelden, nodigt This Land of Mine uit tot dansen als diezelfde dromerige zomers in zwoele nachten overgaan. Die veelzijdigheid past bij Beryl Anne en haar muziek: een ‘beryl’ is namelijk een kristalsoort die in vele soorten en kleuren vindbaar is.

Op 29 maart brengt ze in Roodkapje haar debuut-EP uit, dat ongetwijfeld net zo kleurrijk, dromerig en dansbaar zal zijn. Wij pakken onze tassen alvast.