New Music

Friday Release Day van 10 juli met DMA’s, SOKO, Julianna Barwick, The Streets en Buzzard Buzzard Buzzard


10 juli 2020

Grijs, lichtgrijs, donkergrijs: het zijn voorlopig de kleuren van de zomer van 2020. Vandaag brengen we wat kleur in jouw dag en trekken we een blik nieuwe albums en singles open. Alleen het beste van het beste natuurlijk!

Deze Friday Release Day openen we traditioneel met de nieuwe singles van deze week, waarbij ons de oude-nieuwe melancholie van James Blake opviel, die van Halloweens (de band van The Vaccines-leden), de nieuwe sensatie on the block: Pynch, softglam van The Lemon Twigs, meer moois van Porridge Radio, Roseship Teahouse, Far Trout Trailer Park, Kutiman en niet te vergeten: een gloednieuwe track van Future Islands.

Nieuwe albums zijn er van de Australische britpoppers van DMA’s, daarnaast brengt SOKO een nieuwe alienpop-plaat uit vandaag, maar ook de ongrijpbare geluidskunstenares Julianna Barwick. Andere aanrader zijn de gierende psychrockers van Buzzard Buzzard Buzzard, de plaat van Elias Mazian waar we van de week nog over schreven en een ruwe bolster-album van The Streets dat van voor tot achter is gevuld met samenwerking met indie-sterren als IDLES, Tame Impala, Greentea Peng en Ms Banks.

Altijd op de hoogte zijn? Houd dan onze Spotify-playlist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.DMA’S – The Glow

SOKO – Feel Feelings

Elias Mazian – Vrij Van Dromen

Buzzard Buzzard Buzzard – Non-Stop

Julianna Barwick – Healing Is A Miracle

PAINT – Spiritual Vegas

The Streets – None of Us Are Getting Out of This Life Alive