Live

DiCE haalt onder meer Easy Life, Half Waif, Liza Anne en HAERTS naar TivoliVredenburg voor negende editie op dinsdag 19 september


9 juli 2018

Dinsdag 19 september
TivoliVredenburg

Alsof het een jubileumeditie is, zo vol met mooie namen staat de line-up voor DiCE no.9 in TivoliVredenburg. Op dinsdag 19 september komen namelijk HAERTS, Malena Zalana, Flor, Half Waif, Liza Anne en Easy Life naar Utrecht om op de kleurrijke showcase-avond te spelen. 

Op eerdere edities van DiCE kon je al Miya Folick, Yumi Zouma, Spring King, Childhood, Bad Sounds, blackwave., bülow en Tin Fingers zien. Begin dit jaar spraken we trouwens nog de twee oprichters van DiCE over het ontstaan van de avond, de plannen en hun visie. Die lijn wordt in ieder geval lekker doorgetrokken met de volgende editie op 19 september. In de week dat Reeperbahn Festival in Hamburg losgaat, snoept het festival nog een aantal mooie acts naar de Pandora (+foyer).

Van synthpop tot slackerpop
Net zo breed als het popgenre is deze nieuwe lichting popmuzikanten die op de negende editie van DiCE staat geprogrammeerd. Van hippe en funky slackerpop van Easy Life uit Londen voor fans van Bad Sounds en The Magic Gang tot frisse synthpop uit Duitsland/New York van HAERTS, die geheid nieuwe fans gaat krijgen onder HAIM- en CHVRCHES-liefhebbers.

Grootse indiepop wordt op 19 september verzorgd door het Amerikaanse flor, die het stokje over mogen dragen aan Half Waif, waar wij bij The Daily  Indie eerder al over te spreken waren, over de single Frost Burn schreven wij: “Al duurt Frost Burn maar een slordige tweeënhalve minuut, het is opmerkelijk inventief gearrangeerd en laat een rijk arsenaal aan hooks horen.”

Het mystieke en bovennatuurlijke debuutalbum Aliso van Malena Zavala is voor Beach House-fans een te koesteren pareltje die op 19 september live te zien is tijdens DiCE. Evenals Liza Anne, die in maart het album Fine But Dying uitbracht en er als gesneden koek in zal gaan bij zwijmelende Sharon Van Etten-fans.

Voorproefje
Maar hoe klinkt dat allemaal dan?! Gaan we je laten horen, want er is niets lekkerders dan gewoon even de programmering door te nemen aan de hand van een aantal audiovisuele voorproefjes. Onderaan deze pagina vind je ook nog de Spotify-playlist van DiCE. Enjoy!

 

 

 

 

 


 

WEBSITE DICE | FACEBOOK-EVENT | TICKETS