Het jaar des Heeren 2020 is begonnen met ladingen aan schitterende albums. En er komt ongetwijfeld nog zoveel moois bij dit jaar! Daarom updaten wij deze pagina regelmatig, houd ‘m in de gaten om op de hoogte te blijven van albums om naar uit te kijken.


6 maart

Disq – Collector

LEYA – Flood Dream

U.S. Girls – Heavy Light

Donna Blue – Inbetween

Honey Harper – Starmaker

Millionaire – APPLZ≠APPLZ

Military Genius – Deep Web

Jonathan Wilson – Dixie Blur

Nadia Reid – Out of My Providence

Stephen Malkmus – Traditional Techniques

13 maart

Lian Ray – Rose

Shht – Noneketanu

Porches – Ricky Music

The Wants – Container

Porridge Radio – Every Bad

Jordan Mackampa – Foreigner

Ultraísta – Sister

Yumi Zouma – Truth or Consequences

20 maart

Zebra Katz – Less is Moor

Moaning – Uneasy Laughter

Låpsley – Through the Water

Borokov Borokov – Enkel Duetten

Baxter Dury – The Night Chancers

Roger Eno & Brian Eno – Mixing Colours

27 maart

Sorry – 925

Tamikrest – Tamotaït

Cable Ties – Far Enough

Half Waif – The Caretaker

Lewsberg – In This House

James Righton – The Perfomer

Dirty Projectors – Windows Open

Catholic Action – Celebrated By Strangers


3 april

TOPS – I Feel Alive

Purity Ring – WOMB

Thundercat – It Is What It Is

Anna Burch – If You’re Dreaming

Everything Is Recorded – Friday Forever

Yves Tumor – Heaven to a Tortured Mind

Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs Pigs – Viscerals

10 april

Kluster B – b

The Buttertones – Jazzhound

Jerksin Fendrix – Winterreise

Do Nothing – Zero Dollar Bill EP

Pottery – Welcome to Bobby’s Motel

Hamilton Leithauser – The Loves Of Your Life

17 april

Flying Horseman – Mothership

Shabazz Palaces – The Don of Diamond Dreams

24 april

RVG – Feral

LA Priest – GENE

DMA’S – The Glow

Other Lives – For Their Love


1 mei

Happyness – Floatr

Kelly Lee Owens – Inner Song

Diet Cig – Do You Wonder About Me?

Caleb Landry Jones – The Motherstone

Damien Jurado – What’s New, Tomboy?

Car Seat Headrest – Making A Door Less Open

The Lemon Twigs – Songs For the General Public

8 mei

Holy Wave – Interloper

15 mei

Moses Sumney – græ

Perfume Genius – Set My Heart On Fire Immediately


5 juni

Hinds – The Prettiest Curse

19 juni

Sports Team – Deep Down Happy

26 juni

Feng Suave Warping Youth