Live

WINNEN! 3×2 tickets voor Steve Gunn in Sugarfactory op 5 november


18 oktober 2017

Steve Gunn
Zondag 5 november

Waar begin je bij Steve Gunn? Deze muzikale held is al ruim vijftien jaar bezig en bracht prachtige albums uit als Way Out Weather en het vorig jaar verschenen Eyes On The Lines. De New-Yorkse muzikant speelde in het verleden onder meer in The Violators (van Kurt Vile), Black Dirt Oak en Hiss Golden Messenger, maar besloot na allerlei projecten en avonturen zich volledig op zijn eigen werk te storten. 

Dat was een bijzonder verstandige keuze. Naast prachtige namen als Ryley Walker, Kevin Morby en Damien Jurado, staat Steve Gunn absoluut in het rijtje van de Grote Indiefolkhelden anno 2017. Zijn muziek heeft een bijzondere mysterieusheid en is tot in de puntjes verzorgd. Zijn gitaarspel ademt avontuur en de vrijheid van de jaren zestig. Stukjes country, blues, jazz en psychedelica worden zonder problemen verweven tot albums die worden ingekleurd door zijn machtige en meeslepende stem. Luisteren naar Gunns muziek betekent dat je net een stukje boven de aarde zweeft, hij heeft iets ongrijpbaars en heeft een gitaarspel dat al tokkelend resoneert met grootheden als John Fahey en Robbie Basho. Live kunnen zijn repetitieve nummers zomaar verdwalen in eindeloos prachtige jams vol dansende lagen.

Nog meer weten over Steve? We hebben de folkrocker onlangs geïnterviewd en dat gaat snel online. Houd het in de gaten!

 

Winnen?
Wil jij deze troubadour aan het werk zien? The Daily Indie heeft maar liefst 3×2 tickets liggen voor een aantal gelukkige winnaars. Wat moet je daarvoor doen? Het volgende: stuur vóór donderdag 2 november een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl, met daarin de reden waarom jij naar de show wilt gaan in Sugarfactory. Wie weet sta je dan met je beste vriend of vriendin een avondje weg te dromen bij Steve Gunn.