Live

WINNEN: 3×2 tickets voor een onvergetelijk avondje experimentele pop van Mauno in Sugarfactory (26-09)


14 september 2017

Mauno
Dinsdag 26 september

We geven toch vrij regelmatig mooie kaartjes weg, maar deze zijn wel extra lekker, hoor. Mauno is de Canadese band waar Europa binnenkort kennis mee gaat maken. Want niet alleen gaat de band mee als support van Chad VanGaalen en speelt de Canadezen tijdens het Reeperbahn Festival, Mauno doet in Amsterdam zijn enige Nederlandse headline-show.

Over de band schreven we laatst nog het volgende: “Wars van conventionele popsong-structuren verstopt het viertal in aanstekelijke melodieën de angst voor het onvermijdelijke einde, die ons tijdens de bloei van ons leven al lijkt te overvallen.” Precies, een bandje voor de liefhebber van experimentele pop (en dat ben jij!). Hieronder vind je alvast een single van de plaat Tuning, die 13 oktober verschijnt via Idée Fixe Records. Daaronder vind je weer de ticketactie: scrollen maar!

 

Winnen?
Dat kan dus, want we hebben zes kaarten liggen voor een drie gelukkige winnaars! Wat je moet gaan we je vertellen: als je vóór 25 september even een leuk mailtje stuurt naar ricardo@thedailyindie.nl, dan maak je dikke kans op een heerlijk avondje experimenteerpop in Amsterdam!

WEBSITE SUGARFACTORY | FACEBOOK-EVENT