Live

THE LIFE I LIVE kondigt eerste namen aan met Klangstof, Son Mieux, YĪN YĪN, Iguana Death Cult en Magic Moon (26 & 27 april)


5 maart 2019

Yes-yes, we gaan met Koningsnacht en -dag weer naar Den Haag voor een stevig muzikaal feestje! Het gratis te bezoeken THE LIFE I LIVE kondigt vandaag zijn eerste namen aan en die zijn lekkâh kunnen we je vertellen!

Met Klangstof, Donnie, Son Mieux, Bokoesam, Sef, De Likt, Yin Yin, A Mili, Fata Boom, Magic Moon, Iguana Death Cult, Young Marco, JEANS, Arp Frique en Thijs Boontjes Dans- en Showorkest heeft het festival een mooie eerste batterij namen uit de hoge hoed getoverd.

Talentvol programma
De afgelopen jaren zijn we aanwezig tijdens THE LIFE I LIVE met onder meer ons DJ-team en zelfs een gedeelde stage. Nu komen we altijd graag in Den Haag, maar dat waren toch wel een paar bijzondere goede avonden. Zo speelden de afgelopen twee jaar acts als Batobe, EUT, Tape Toy, The Homesick, Niko, Death Alley, Pip Blom, Indian Askin, Birth Of Joy, The Mysterons en The Hazzah.

Binnenkort worden er nog eens ruim dertig acts bekendgemaakt, voor nu zoomen we even in op een aantal namen door ze audiovisueel aan je voor te stellen. Van stuiterende beatrave van Fata Boom, de broeierige grooves van Arp Frique, de caleidoscopische psych van Magic Moon, gore garage van Iguana Death Cult, en de tot in de puntjes uitgewerkte synthpop van Klangstof: het is eind april allemaal te vinden in de Hofstad.


WEBSITE THE LIFE I LIVE | FACEBOOK-EVENT | INSTAGRAM-PAGINA