Live

The Daily Indie Presents een hele oktober-tour met Nordmann langs Mezz, Luxor Live en EKKO


5 september 2018

The Daily Indie Presents
Mezz, Luxor Live & EKKO
18 oktober, 19 oktober & 20 oktober

Je leest het goed, we organiseren onze allereerste The Daily Indie-tour dit najaar met Nordmann in maar liefst drie prachtige zalen! Op 18 oktober speelt de band in Mezz, de dag daarna in Luxor Live en op 20 oktober in EKKO. En ben je nou een vriendje van The Daily Indie, dan maak je ook nog eens dikke kans op vrijkaartjes!

Deze band uit Gent heeft zijn zinnen dit jaar op het veroveren van Nederland gezet, zo stonden de vier heren van Nordmann eerder al op Eurosonic, Tweetakt, Sniester, Valkhof Festival, Misty Fields en gaat de band flink aan de slag tijdens de festivals dit jaar. De vuige en jazzy rock-‘n-roll van de band zal later dit jaar dus ook weer in de clubs te zien zijn, waar Nordmann onder meer werk van zijn laatste album The Boiling Ground en laatste EP The Law zal spelen.

Eerder dit jaar schreven we live over de band: “De band is met zijn experimentele rock/jazz steeds grotere delen van Nederland over aan het nemen en laat vanavond aan Den Haag zien wat het zoal in de vingers heeft. In de zwarte hemel die het Koorenhuis achter in zijn pand herbergt, geeft de band een oorstrelend concert met een hoop vuur, dynamiek en diversiteit. De saxofoon toont al zijn kleuren, de drums jagen de boel op en de gitarist hult zich in onheilspellende en nevelende precisie. Bijzonder indrukwekkend en elke wending die de show neemt is interessant, precies dit zijn van die verrassende shows waarvoor ik naar Sniester ga.”

De band wisselt korte nummers vol vuur af met lange en onheilspellende landschappen die zomaar op kunnen doemen. Zwoel, duister, manisch, explosief en dromerig zijn zomaar wat mooie kernwoorden om de shows te omschrijven van de band. Uiteraard zijn deze jazzcats niet vies van een potje improvisatie en wordt elk optreden weer anders ingekleurd door deze expressionisten. Jezelf eens lekker uitdagen en nieuwe muzikale paden bewandelen? Je weet waar je dit najaar moet zijn.

Meer informatie over het lidmaatschap en de shows vind je onder de poster! 


WEBSITE MEZZ | FACEBOOK-EVENT


 

WEBSITE LUXOR LIVE | FACEBOOK-EVENT


 

WEBSITE EKKO | FACEBOOK-EVENT