Live

TDI Presents: de gierende psychedelische pop van Acid Dad in Q-Factory op vrijdag 11 mei


25 april 2018

The Daily Indie Presents Acid Dad
Vrijdag 11 mei

 

We hebben een hele fijne The Daily Indie Presents-avond die we vandaag aan mogen kondigen! Op vrijdag 11 mei komt de nieuwste New Yorkse psychsensatie Acid Dad naar Amsterdam voor een exclusieve Nederlandse show in Q-Factory. Ben je lid van The Daily Indie? Dan kun je naar deze show toe en ook nog iemand meenemen!

Voor fans van Rolling Blackouts Coastal Fever, Dandy Warhols, Ty Segall & Night Beats

De band heeft de rauwste randjes van Ty Segall, Thee Oh Sees in een brouwsel gegoten met wat Television-, The Brian Jonestown Massacre- en Stone Roses-invloeden. Acid Dad speelde eerder al shows met Night Beats en wist op SXSW een flinke indruk achter te laten met een dampende show. Het zelfgetitelde debuutalbum van de band is in maart verschenen via Greenway Records en giert live minstens zo hard als in de studio.

Het is een divers gezelschap aan nummers dat je op het gloednieuwe album van de band vindt. Acid Dad maakt net zo makkelijk een psychpsalm die je aan de Dandy Warhols doet laten denken, om vervolgens met een catchy Britpop-refrein op de proppen te komen dat vlekkeloos overloopt in een couplet vol stuwende drums gitaren die zo in een track van stadsgenoten Parquet Courts kan droppen. Check hier een sessie van de band bij Audiotree als je nog wat meer wilt zien van de band (en dat wil je!).

 

Wil je naar de show?
Wij snappen wel dat je naar deze exclusieve show wilt gaan in Q-Factory en dat kan ook eenvoudig! Ben je lid van ons? Dan kun je een mailtje sturen naar ricardo@thedailyindie.nl en regelen we dat je op de lijst komt met een +1. Nog geen lid? Word het hier voor een tientje per jaar!