Live

Je kunt bij ons tickets voor het schitterende stadsfestival Explore the North in Leeuwarden winnen (22 t/m 24 november)


19 oktober 2018

Explore the North
22 t/m 24 november

 

We zitten met alle aankondigingen voor Explore the North in goede sferen voor het najaarsfestival in Leeuwarden. Van muziek tot literatuur en speciale projecten, Explore the North is elk jaar weer een unieke belevenis. Wij komen er inmiddels al een aantal jaren met veel plezier en dit jaar kun jij er deze zesde editie via ons bij zijn! 

Met namen als Ifriqiyya Electrique, Bo Ningen, Matthew And The Atlas, L.A. Salami, Lubomyr Melnyk, Ghostpoet, Anchorsong, Lisa Morgenstern, Housewives, WWWater, Jessica Moss, AK/DK, Pardans en Julia Holter in het muziekprogramma, schrijvers als Adriaan van Dis, Maxim Februari en Hanna Bervoets die in gesprek gaan over de mens in een digitale samenleving en project als Citybooks waarin de stad wordt geportretteerd aan de hand van 24 beelden. Ja, je hoeft je eind november niet te vervelen in de Friese hoofdstad.

 

We zijn dit jaar weer een trotse mediapartner van het festival en de komende tijd lees je dus nog veel meer over Explore the North op The Daily Indie! Zo duiken we volgende week dieper in het programma met al onze redactie-tips, interviewen we een mooie band uit het programma en maken we een feature over het festival. Houd ’t in de gaten!

Winnen?
Het zijn twee fonkelende en felbegeerde passe-partouts die we hier hebben liggen, dus we willen wel dat je een héél mooie mail stuurt naar ricardo@thedailyindie.nl, met daarin de reden waarom jij graag naar Explore the North zou willen gaan. Doe dat wel vóór 19 november en dan laten wij het je weten als je gewonnen hebt en je met je beste vriend of vriendin naar Leeuwarden kunt!


 

WEBSITE EXPLORE THE NORTH | FACEBOOK-EVENT | TICKETS