Ben je een schrijver, fotograaf, illustrator, vormgever, radiomaker, columnist, filmer, goede-ideeën-bedenker, eindredacteur of iemand anders en wil je het liefst dag en nacht met muziek bezig zijn?

The Daily Indie groeit snel en is dus altijd op zoek naar versterking voor ons team, dat bestaat uit ruim vijftig enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers. Goed voor je creativiteit, je netwerk en de gezelligheid! Bovendien hebben we een kantoor in het centrum van Rotterdam waar je altijd langs kunt komen om te werken en een bakkie koffie of een biertje kunt doen.

Herken je je niet in één van de vacatures hieronder, maar wil je wel graag deel uitmaken van ons team? Mail vooral even naar Robin of Ricardo en kom eens praten.

Let op: ons team werkt achter de schermen elke dag keihard om deze uit de hand gelopen hobby meer te laten zijn dan vrijwilligerswerk. Een echt ‘bedrijf’, zeg maar. Dat lukt aardig, maar desondanks hebben we (nog) geen betaalde fulltime-baan voor je. Maar! Er zijn verschillende ‘commerciële’ mogelijkheden binnen The Daily Indie. Check de vacatures voor meer informatie. Neem even contact op als je nog vragen hebt, we vertellen je er graag meer over.


The Daily Indie zoekt (altijd) journalisten, fotografen en andere creatieve mediamakers

The Daily Indie zoekt mensen die stage willen lopen

The Daily Indie zoekt een eindredacteur