Feature

In samenwerking met Atlas Contact mogen wij twee splinternieuwe romans Strovuur en Aurora Schrijft weggeven


8 mei 2020

Naast het checken van nieuwe muziek, kan ook het lezen van een goed boek je helpen om de verveling tegen te gaan. Mocht je nu de afgelopen maanden heel je boekenkast al uit hebben gelezen, niet getreurd, want wij mogen maar liefst twee titels weggeven. Met Strovuur van Gerwin van der Werf en Aurora Schrijft van H.M. van den Brink hebben we weer een paar mooie voor je klaarliggen.

Strovuur – Gerwin van der Werf
Schrijver, columnist en muziekdocent Gerwin van der Werf voegt met Strovuur een vijfde roman toe aan zijn oeuvre. Strovuur is het verhaal over Fay, een zeventienjarig meisje dat in een bloedhete nazomer met haar neef Elvin naar Parijs gaat. Fay en Elvin hebben echter beiden hun mysterieuze kanten. Daarnaast is de Mitsubishi Sapporo van Elvin ook niet meer de betrouwbare wagen die hij ooit was. Wat volgt is een reeks problemen en vreemde ontmoetingen op het sinistere Vlaamse en Franse platteland. Als Fay dan ook nog een zestiende-eeuws koorboek uit een klooster steelt dreigt de hele boel te escaleren…!

Benieuwd hoe dit verhaal afloopt? Kijk onderaan in het artikel hoe je het boek kunt winnen.Aurora schrijft – H.M. van den Brink
De journalistieke duizendpoot Hans van den Brink begon als kunstredacteur bij NRC Handelsblad, zat een tijdje als correspondent in Spanje en werkte ook nog als hoofdredacteur televisie bij de VPRO. Daarnaast heeft Van den Brink zich altijd beziggehouden met het schrijven van romans. In zijn nieuwste werk: Aurora Schrijft, neemt hij je mee in een verhaal vol obsessies. Een man gaat halverwege de jaren zestig aan boord van een olietanker in Buenos Aires op weg naar de liefde van zijn leven. Ze heeft hem twintig jaar eerder verlaten maar schrijft hem, tegen betaling, alsnog erotische brieven. Het is een verhaal gebaseerd op feiten uit het leven van de Catalaanse schrijver Josep Pla en op de meer dan duizend brieven die Aurora Perea naar verluidt heeft geschreven. Maar wat zit er in deze brieven verscholen? En zijn de herinneringen van Pla wel te vertrouwen?


Winnen
Eén van deze boeken kan dus zomaar van jouw zijn. Wat moet je doen? Stuur een mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl met daarin welk boek je wilt winnen en waarom en wie weet ben jij binnenkort de eigenaar van een nieuwe roman.