New Music

In première: Ten Years Today strooit met strakke en denderende powerpop op nieuwe single Do Ya


6 maart 2018

Er is weer een laatje opengetrokken van het debuutalbum van Ten Years Today dat later dit jaar zal verschijnt. Vandaag brengen wij alvast de videoclip van de single Do Ya in première, een portie strakke en denderende powerpop om door je dinsdagdip heen te breken.

Fans van vroege Franz Ferdinand en Kaiser Chiefs gaan ongetwijfeld lekker op deze nieuwe track. De Britse pop stroomt in grote aantallen door de aderen van Simon, Floris en Mathijs. Het is niet voor het eerst dat we een première doen voor het drietal doen, in 2016 lieten we Hold Me Tight het levenslicht zien.

Wildwaterbaan-gitaarriffs
In de tussentijd heeft de band zichzelf aardig goed leren kennen, afgaande op de quote die zanger Floris eerder dit jaar gaf aan Artiestennieuws.nl: “Onze muziek heeft best gekke overgangen en dat wordt soms iets te extreem.” Het nummer Do Ya zit er vol mee en je wordt regelmatig op het verkeerde been gezet, om vervolgens weer meegesleept te worden in de wildwaterbaan-gitaarriffs.

Tegen ons vertelt Floris over de clip bij Do Ya: “We hebben hem opgenomen in Vera, Simplon en de Oosterpoort. We laten ermee zien wie ons allemaal geholpen hebben en dat we ook nu uit onze veilige vertrouwde zone weg willen. Hop, van die bank af en de wereld in!”

Wil je de band live zien? Op 29 maart presenteren we Ten Years Today samen met Niko en Sweetgodanimals in Cul de Sac in Tilburg. Meer livedata vind je onder de video. 

 

9 maart – STECK, Delft
16 maart – Altstadt, Eindhoven (support EUT)
29 maart – Cul de Sac (met Niko en Sweetgodanimals)
30 maart – Speeltuin, Breda