New Music

In première: MILLENNIALS breekt door de wolken met kleurige voorjaarsvibes op Something For The Weekend


30 maart 2018

We hebben zoveel nieuwtjes rondom MILLENNIALS dat we niet meer weten waar te beginnen. Van een nieuwe single die vandaag bij ons in première gaat tot en met een speciale voorjaarsplaylist en uiteraard het optreden tijdens onze The Daily Indie Presents-show in Bibelot op 14 april.

Zo speelt de band met The Mighty Breaks en Mexican Surf  in Dordrecht, daarover lees je hier nog veel meer. Eerst eens die nieuwe single, Something For The Weekend. Nadat we vorige maand de debuutsingle Veronica het levenslicht lieten zien van de band, gaan we nu met deze garage-popper aan de haal.

Lichtvoetige akoestische gitaren, drumtikken die langzaam over de track heen waaien, een stortvloed aan onderdompelende gitaarsolo’s en de stem van frontman Adam Quann die alle War On Drugs-vibes mengt met een Noord-Engelse attitude. Luister hem hieronder in de speciale mixtape die de band voor ons heeft gemaakt.

Voorjaarsplaylist
We hebben MILLENNIALS ook gevraagd om een speciale mixtape voor ons te maken. Want ook al is het weer nog wat grijzig, het voorjaar komt eraan! De band is er dus eens even goed voor gaan zitten en verzamelde voor ons veertien nummers vol voorjaarsvibes. We vroegen de band nog even om een kleine toelichting en de jongens vertelden ons het volgende:

We hebben een playlist gemaakt van liedjes die in de lijn zitten van Something For The Weekend. Een soort kriebelend, voortijdig lentegevoel van ’s avonds naar buiten durven zonder jas en ’s nachts toch weer spijt hebben. Tegelijkertijd zijn het ook allemaal liedjes die ons hebben geïnspireerd tijdens het schrijven van de EP. Van hele bekende tot vrijwel onbekende bands.”


 

The Daily Indie Presents: Mexican Surf / The Mighty Breaks / Millennials
MILLENNIALS live zien? Op zaterdag 14 april speelt de band in Bibelot met The Mighty Breaks en Mexican Surf en ons The Daily Indie DJ Team staat achter de draaitafels. Onze leden maken kans op vrijkaarten! Nog geen lid? Word het hier voor een tientje per jaar!