Nieuws

In première: Courtney Marie Andrews schrijft een zielroerende vriendelijkheids-ode met May Your Kindness Remain


10 januari 2018

Maak je klaar voor iets nieuws, want Courtney Marie Andrews komt eraan dit jaar. Damien Jurado en Ryan Adams zijn al fan, jij bent waarschijnlijk de volgende nadat je de leadsingle May Your Kindness Remain hebt gehoord.

We zijn blij om deze zielstrelende single in première te laten gaan van een uitzonderlijk talent. Vorig jaar bracht ze het album Honest Life uit, daarvoor On My Page in 2013 en haar debuut No One’s Slate Is Clean in 2011. Daarvoor was ze ook al actief, Andrews tourt namelijk al sinds haar zestiende praktisch non-stop met haar eigen muziek en met andere artiesten. Zo speelde ze in Jimmy Eat World en die van Damien Jurado en kon ondertussen het schrijven van haar eigen liedjes niet laten.

May Your Kindness Remain
In 2017 tourde Andrews meer dan negen maanden de wereld rond, van Nieuw-Zeeland tot en met Europa, Noord-Amerika en Australië. Op haar nieuwe album zingt ze over de mensen die ze tegen is gekomen en de nieuwe verhalen en ervaringen die ze mee heeft gemaakt. May Your Kindness Remain is een  schitterend voorbeeld van de oprechte country-klanken

Over de nieuwe single vertelt ze tegenover ons het volgende: “In deze wereld die steeds materialistischer wordt, wilde ik mijzelf en anderen herinneren aan de echte verbinding tussen kindness en happiness. Er zijn zoveel afgezaagde manieren om die boodschap te delen via een Hallmark-kaart of bumperstickers, maar ik wilde een realistisch portret schilderen van deze boodschap”, vertelt Andrews.

“We jagen allemaal iets na dat groter is dan onszelf: beroemdheid, kapitaal, geluk, mogelijkheden en religie. Maar het meest bevredigende aan het einde van de dag, is hoe je je gedraagt. Hoe je je gedraagt, laat zien wie je eigenlijk bent. Dit nummer gaat over houden van je goedheid, wanneer de wereld continu al die goedheid van je vandaan stript. Het is een proost op mijzelf en degenen van wie ik houd, om altijd hun inherent kindness te houden.”