New Music

Friday Release Day van 10 januari met onder meer Lyenn, Millionaire, Dead Ghosts, Black Lips, The Men en Tame Impala


10 januari 2020

We kunnen wel vaststellen dat het muzikale jaar 2020 is begonnen, dames en heren. Deze week werd de ene na de andere spannende single gedropt en al twee albums die zeer de moeite waard zijn. Wij lopen er met je doorheen n onze Friday Releases Day-rubriek.

Zo komen Lyenn en Field Music vandaag met een nieuw album. De eerste is de Brusselse avant-gardist Frederic Lyenn Jacques die onder meer over de wereld reist in de band van Mark Lanegan. Zijn album Adrift is een pareltje, net als die van Field Music: waar je hier meer over kunt lezen.

Op het gebied van singles weten we niet waar we moeten beginnen. Grote knallers als Tame Impala, Moses Sumney, Black Lips, Gengahr, en Millionaire, maar ook opkomende acts als Mush, High Vis, Walden, Disq en de terugkeer van Dead Ghosts en The Men. En dan hebben we het nog niet eens gehad over The Proper Ornaments (van oud Ultimate Painting-leden), de depriwave van Stippenlift, knetterharde shoegaze van Deserta en de future-jazz van Moses Boyd. Enjoy!

Altijd op de hoogte blijven? Houd dan onze Spotifyplaylist en onze pagina vol Album Releases en New Music in de gaten.Lyenn – Adrift

Field Music – Making A New World

Vic Willems – Ik / Jij / Wij