TDI Presents: 45ACIDBABIES & Mo Bedick

| nov 04

| De Schuit

Hoppa, onze eerste The Daily Indie Presents-avond in De Schuit in Katwijk aan Zee. Ook niet de eerste de beste band, er gaan weinig dagen voorbij dat 45ACIDBABIES niet ergens in het land een zaal af aan het breken is. Op 4 november is De Schuit aan de beurt en goed nieuws: voor onze leden hebben we 5 x 2 kaarten beschikbaar!

Tijdens de Popronde in 2016 spraken we nog met de elektropunkers van 45ACIDBABIES, die een show of veertig af hebben getikt tijdens de afgelopen editie. Zelf verklaarde de band zich al ‘professionele ongeinmakers’ en dat is misschien wel de beste omschrijving die er is. Want na supports met John Coffey, My Baby, Bleached en uitverkochte headlineshows in zalen als ACU en V11, wordt het proppen bij de kleurrijke muziek van 45ACIDBABIES, let maar op!

 

Mo Bedick
Deze gloednieuwe band van Maurijns Wieringa heeft naast een grappige bandnaam ook een van de betere omschrijvingen van zijn eigen muziek: Throw magic mushrooms, weed, de Klok beer, a bedroom recording studio, psychedelica, garage, shoegaze and a SPLASHH-record in a grinder, grind it, roll it into a paper along with some Gauloises-tobacco, light it, take a big puff, and you’ll feel like Mo’s tunes. Die sfeer ademt de in reverb verdronken muziek ook. Lekker trippy, lekker weird en behoorlijk spacend. Liefhebbers van Jackson Scott, POND en de vroege Mac DeMarco komen goed aan hun trekken bij Mo Bedick.


WEBSITE DE SCHUIT | FACEBOOK-EVENT