New Music

EUT neemt onze Deezer-playlist over om hem vol te stoppen met interessante inspiratiebronnen


16 februari 2018

Het ging de Amsterdammers van EUT al een tijdje voor de wind – maar met een overdonderende Noorderslag-show, de gloednieuwe single Bad Sweet Pony en een verse bekendmaking dat de band op Paaspop speelt – ziet het er allemaal heel mooi uit. En nu neemt de band ook nog eens onze Deezer-playlist over: het moet niet veel gekker worden!

Eerder spraken we de band al eens uitgebreid, lieten we de de liveversie van Lie Detector in première gaan en stuurden we de band in onze tips mee naar onze zuider- en oosterburen. Nu dus een playlist-takeover en we zien van alles in de playlist voorbij schieten. We hebben de band nog even gevraagd om wat licht te schijnen op zijn keuzes en zangeres Megan weet ons het volgende te vertellen:

“In deze lijst vind je songs die wij allemaal super lekker vinden! Wat van toen en wat van nu. Hits die bij ons de hele dag door de speakers klinken!”

 


 

Check hieronder de nieuwe single Bad Sweet Pony van EUT en wil je de band live zien? Onder de video vind je de komende tourdata!


 

LIVE-DATA
16 maart – Altstadt, Eindhoven
17 maart – Luxor Live, Arnhem
22 maart – Mezz, Breda
23 maart – V11, Rotterdam
24 maart – Gebr. de Nobel, Leiden
29 maart – Patronaat, Haarlem