New Music

Stef Chura bevestigt met haar single Sweet Sweet Midnight dat ze een aanstormend boegbeeld van de indierock is


4 juni 2019

Sweet Sweet Midnight is een indrukwekkend voorproefje van het album Midnight dat Stef Chura op 7 juni uitbrengt. Deze kneiter van een single is een gebroken zoektocht naar dierbare herinneringen aan een vriend die ze verloor en nam ze op met Will Toledo van Car Seat Headrest.

Het nummer ligt in een imposante lijn met de drie sterke gitaar-gedreven singles die ze eerder al uitbracht (Degrees, Method Man, They’ll Never) en te vinden zullen zijn op Midnight. Hiermee zet ze in het dichtbegroeide indie-landschap een diep spoor uit, waarin ook wij nu terecht zijn geraakt. We kunnen uit dat spoor gerust concluderen dat de liedjeskunstenaar uit Detroit iemand is om in de gaten te willen houden.

Voor haar nieuwe plaat werkte ze samen met niemand minder dan Toledo. Die produceerde de plaat en horen we in duet met Chura een partij meezingen op Sweet Sweet Midnight. De plaat verschijnt via het label Saddle Creek. Met dit wapenfeit op zak toert ze met een bomvolle agenda in juli en augustus door Amerika. Wanneer ze Europa in haar agenda gaat zetten weten we nog niet, maar Sweet Sweet Midnight hoor je hier alvast.