TDI Presents: Palmsy & Midas

| okt 13

| Metropool

Een dubbele bill waar Nederland best trots op mag zijn. De muzikale talentjes van Palmsy & Midas hebben namelijk de krachten gebundeld om samen door het land te touren. Wij presenteren de avond in Hengelo, in het Metropool om precies te zijn.

Indiepop in de meest onversneden vorm kun je van Palmsy verwachten op vrijdag 13 oktober. Van altrock tot sexy poppunk; deze felgekleurde indiepopparel strekt zijn vleugels al lange tijd uit en blijft ons maar verrassen. Waar de band vorig jaar een bijzonder goede Popronde kende, wordt de lijn nog even goed doorgetrokken.

Met aanstekelijke streaming- en festivalhits voor het uitkiezen, die zich al meerdere malen hebben bewezen in cafés, kelders, steegjes, festivals en poppodia, gaat de zegetocht dit najaar dus nog even door. Onder het inmiddels bekende credo: Let’s get PALMSY!

 

Midas deed ons op het eerste gehoor denken aan de klanken van Surfer Blood: ijzig en warm tegelijkertijd. De Amsterdamse zanger en gitarist ken je misschien nog wel van ter zielen gegane The Fudge, dat de wind ook een tijdje aardig in de zielen had. Toch was solo een uitstekend idee, want Midas gaat als een speer dit jaar! In april bracht zijn debuutalbum Heavy Moon uit, verzorgde hij het support van Bob Dylan, speelde hij op Noorderslag en een aantal grote Nederlandse festivals.

Wat hij allemaal in huis heeft, komt hij 13 oktober laten zien in Metropool. Een vocale alleskunner die je met glinsterende maanliedjes meeneemt naar nostalgische tijden en sepiabruine geesteslandschappen.

 

Ledenvoordeel
Als lid van The Daily Indie, ga je altijd met korting of met een vrijkaart naar binnen. Voor deze show hebben we maar liefst 10 x 2 vrijkaarten liggen. Naar de show? Word lid en stuur een gezellig mailtje naar ricardo@thedailyindie.nl om 13 oktober op de lijst te worden gezet.

 

WEBSITE METROPOOL | FACEBOOK-EVENT