Live

Beaches Brew Festival (Marina di Ravenna, Italië) maakt eerste namen bekend met oa. Khruangbin, Liima, Jlin, Ezra Furman en Omni


16 februari 2018

Denkend aan Beaches Brew word ik direct overrompeld door alle heerlijke geneugten van de zomer. Langzaam wegdromen voel ik de warmte op mijn huid, de zeewind door mijn haren, de overheerlijke pasta in mijn maag en het koele biertje in mijn handen. Nog even geduld, maar van vier tot en met zeven juni is het gelukkig weer raak aan de Italiaanse kust. De eerste namen van het gratis(!) festival beloven alvast een mooie week.  

Ondergetekende heeft vorige maand al zijn ticket en verblijf geboekt en zit begin juni lekker in Marina di Ravenna. En wat blijkt: het eerste gedeelte van de line-up is zoals altijd weer helemaal raak. De sensatie van Khruangbin, Ezra Fruman, Jlin, Liima, Mattiel, Downtown Boys en Omni.

Beaches Brew vindt plaats in de uitermate relaxte strandtent Hana-bi, waar je overdag lekker in zee kunt zwemmen, sterke espresso’s weg kunt tikken, zoete broodjes kunt bestellen, ’s avonds allerlei pasta- en visgerechten kunt verorberen om je klaar te maken voor een avond vol goede bands en kekke DJ’s. Ja, het leven is een paradijs aan de Italiaanse kust. Lees hier trouwens nog de zeven levenslessen die redacteur Robin vorig jaar leerde op het festival.

 

Om je muzikaal vast lekker te maken, hieronder een audiovisueel voorproefje van een aantal acts van de eerste lichting. Enjoy! En wil je gaan, op de website van het festival vind je meer informatie over verblijfsopties en dergelijke.

 

 

 

 

 

 

Complete line-up:
Khruangbin, The Comet Is Coming, Jlin, Ezra Furman, Hailu Mergia, Sudan Archives, Nadah El Shazly & Band, Liima, Flohio, Mattiel, Downtown Boys, Omni en Rizan Said


 

WEBSITE FESTIVAL | FACEBOOK-EVENT