New Music

Sue The Night kleurt het najaar mooi in met een clubtour plus nieuwe single Morning Paper


11 september 2017

De stoomtrein van Sue The Night is een tijdje geleden gaan rollen en sindsdien niet meer tot stilstand gekomen. Na dikke tours, huisband bij DWDD te zijn geweest, een nominatie voor de Gouden Notekraker, een 3voor12 Award en afgelopen lente het album Wanderland uit te hebben gebracht, wordt het einde van het jaar nog even mooi ingekleurd met een nieuwe single plus clubtour. 

En toen kwam vorige week ook nog Morning Paper als single uit om een rij aan mooie shows nog eens lekker onder de aandacht te brengen. Op 27 oktober verschijnt Wanderland in Duitsland en gaat de band naar onze oosterburen voor een tour, in november en december is de band terug voor een mooi rondje Nederland. De data van de tour vind je verderop in deze post!

Nieuwe videoclip
In other news: Sue The Night is bezig met het maken van een fan-generated videoclip, waarbij de band jouw hulp goed kan gebruiken. Frontvrouw Suus vraagt namelijk haar fans om zijn of haar ochtendritueel op te nemen. Na een mooie collectie wordt alles achter elkaar geklapt tot één videoclip.


Data clubtour:
18-11 – Bibelot, Dordrecht *
19-11 – Mezz, Breda *
30-11 – De Helling, Utrecht ***
1-12 – Luxor, Arnhem ***
7-12 – Nieuwe Nor, Heerlen **
8-12 – Patronaat, Haarlem ** & ****
9-12 – Neuhoorn, Leeuwarden **
15-12 – Altstad, Eindhoven ***
16-12 – Fluor, Amersfoort ***

* support Electric Company
**support Severing Bells
*** Support Lilly Among Clouds
**** Support Nana Adjoa