The Daily Indie maakt radio-uitzendingen op Operator en Pinguin Radio. Wij produceren ook podcasts, deze zijn te beluisteren in jouw podcast-app naar keuze. Abonneren kan via iPhone en Android!

TDI Radio @ Operator: iedere eerste zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur
TDI Radio @ Pinguin Radio: iedere dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur

» Luister hier alle uitzendingen terug! «


 

TDI Radio @ Pinguin Radio
Elke week selecteren we de nieuwste bands en songs voor een uur radio op Pinguin Radio. Elke dinsdag zijn we te horen van 21:00 tot 22:00 op het radiostation, om jou op de hoogte te houden van onze favoriete platen van het moment. Check hieronder de Spotify-playlist om alle nummers van de afgelopen show terug te luisteren en vergeet je niet meteen te abonneren, om elke week op de hoogte te zijn!


 

Podcast: Onder Het Mes
In Onder Het Mes, onze allereerste podcast, duiken we diep in de verhalen achter de songs van Nederlandse artiesten. Tot in de kleinste details komen de teksten, opvallendste geluiden, het opnameproces en meer aan bod. Wil je nieuwe podcasts als eerste ontvangen op je mobiel? Abonneer via iPhone of Android!

Abonneren via Android + iPhone
Anchor Podcasts PocketCasts
Abonneren via iPhone
Apple Podcasts Overcast


 

Podcast: Om De Tafel
Bij de Om De Tafel-reeks verzamelen wij enkele gasten die vervolgens met elkaar aan tafel gaan zitten voor een gesprek. De gasten en onderwerpen zijn altijd anders, maar hebben een link met de muziekwereld en een relevant onderwerp als rode draad. Luister naar de gesprekken via je iPhone of Android-toestel, of luister via de Anchor-player hieronder. Van de eerste Om De Tafel is naast de podcast ook een video beschikbaar!

Abonneren via Android + iPhone
Anchor Podcasts PocketCasts
Abonneren via iPhone
Apple Podcasts Overcast


 

Live-radio @ Operator
Op een steenworp afstand van ons kantoor in Rotterdam zit sinds april 2017 Operator Radio, het nieuwe internetradiostation die de Rotterdamse scene bij elkaar wilt brengen. Hieronder vind je de laatste uitzending die wij hebben mogen volpraten!


 

London Calling-specials
The Daily Indie <3 London Calling! Geen verrassing, want hét festival voor de beste nieuwe indie in Paradiso heeft door de jaren heen ontelbaar veel acts waar we nu van houden voor het eerst naar Nederland gehaald. De laatste paar jaren maken wij ook het officiële programmaboekje wat je bij binnenkomst in je handen krijgt! Logische keuze dus om op TDI Radio vooruit te blikken op edities die op dat moment op het punt staan te beginnen.