The Daily Indie maakt radio-uitzending op Operator en Pinguin Radio. In deze uitzendingen draaien we de beste, nieuwe muziek uit binnen- en buitenland die de afgelopen periode uitgebracht is.

TDI Radio @ Operator: iedere eerste zaterdag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur
TDI Radio @ Pinguin Radio: iedere dinsdag van 21.00 tot 22.00 uur

» Luister hier alle uitzendingen terug! «

Live radio @ Operator
Op een steenworp afstand van ons kantoor in Rotterdam zit sinds april 2017 Operator Radio, het nieuwe internetradiostation die de Rotterdamse scene bij elkaar wilt brengen. Luister hieronder terug naar de uitzendingen die wij hebben mogen volpraten!


Zaterdag 3 juni 2017 op Operator Radio


Zaterdag 29 april 2017 op Operator Radio

London Calling-specials
The Daily Indie <3 London Calling! Geen verrassing, want hét festival voor de beste nieuwe indie in Paradiso heeft door de jaren heen ontelbaar veel acts waar we nu van houden voor het eerst naar Nederland gehaald. De laatste paar jaren maken wij ook het officiële programmaboekje wat je bij binnenkomst in je handen krijgt! Logische keuze dus om op TDI Radio vooruit te blikken op edities die op dat moment op het punt staan te beginnen.


London Calling 26–27 mei 2017


London Calling 28 mei 2016

‘Nieuw magazine’-specials
In de tijd dat we nog een magazine maakte, werd het nieuwe aanstaande magazine uiteraard uitgebreid besproken op de radio. Aan de eettafel met een kop koffie namen Wessel en Ricardo het magazine door en werden de interviews en artikelen voorzien van de juiste muzikale omlijsting.


Dinsdag 13 september 2016 op Pinguin Radio


Dinsdag 31 mei 2016 op Pinguin Radio


Dinsdag 1 maart 2016 op Pinguin Radio