The Daily Indie zoekt journalisten, fotografen en andere creatieve mediamakers

 

Dat het gekke tijden zijn, is een understatement. Livemuziek is er nauwelijks, zalen en festivals staan op omvallen en muzikanten hebben het aanzienlijk lastiger om een podium te vinden voor hun muziek. Des te belangrijker is het om juist nu muzikale verhalen te blijven vertellen.

Bij The Daily Indie draait alles om aandacht schenken aan dat wat elders niet genoeg aandacht krijgt. Aan artiesten en hun muziek, maar ook aan muzikale initiatieven en de mensen achter de schermen die de motor zijn achter al het muzikale moois. Het coronavirus heeft alles op zijn kop gezet, iets waar we als muziekliefhebbers allemaal wat van merken – wijzelf als platform in ernstige mate ook. Maar stoppen is geen optie: wij willen voor de muziek blijven leven en mooie dingen blijven maken. Daarom vragen we bijvoorbeeld steun aan onze volgers.

Je kunt ook helpen door onderdeel te worden van ons groeiende, actieve team van muziekjournalisten, fotografen en andere creatieve mediamakers.

> Ben jij een aanstormende, ambitieuze schrijver, fotograaf, videomaker, podcaster of iets heel anders?

> Heb je vette ideeën en neem je makkelijk eigen initiatief?

> Wil je graag mooie muzikale verhalen vertellen, beter worden in wat je doet en een netwerk opbouwen in de muziekscene?

Kom ons dan versterken! Als medewerker van TDI krijg je alle ruimte en hulp om je stukken te schrijven of eigen creatieve ideeën uit te voeren, voor een publiek van tienduizenden volgers. We hebben altijd wat voor je te doen en staan open voor nieuwe dingen. We hebben  voorzien je van feedback om beter te worden en je doet waardevolle contacten op.

Geïnteresseerd? Mail Robin op robin@thedailyindie.nl. Vertel wat je graag zou willen doen en waarom en stuur als je die hebt ook wat voorbeelden van eerder werk mee.