Ben je een schrijver, fotograaf, illustrator, vormgever, radiomaker, columnist, filmer, goede-ideeën-bedenker, eindredacteur of iemand anders die het leuk vindt om The Daily Indie te helpen?

Stuur dan een mailtje naar robin@thedailyindie.nl en ricardo@thedailyindie.nl en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons enthousiaste TDI Team, dat bestaat uit ruim vijftig enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers! Goed voor je creativiteit, je netwerk en de gezelligheid! Bovendien hebben we een kantoortje in het centrum van Rotterdam waar je altijd langs kunt komen om te werken of een bakkie koffie/biertje te doen.

The Daily Indie is altijd op zoek naar webredacteurs!
Ben jij creatief en weet je wat er speelt, welke bandjes je écht zou moeten kennen en heb je toffe ideeën? En weet je dat vervolgens om te zetten in bijdrages over nieuwe singles, video’s, bandjes, reviews, interviews en achtergrondartikelen – geschreven, in beeld of iets veel originelers?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! The Daily Indie biedt je het netwerk van labels, podia, bands en festivals, de vrijheid om met originele ideeën aan de slag te gaan, een team vol schrijvers, fotografen, vormgevers en eindredacteuren en een bereik van tienduizenden muziekliefhebbers per maand. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar Robin als je graag ons team wilt komen versterken!

Let op: we werken achter de schermen elke dag keihard om deze uit de hand gelopen hobby meer te laten zijn dat een vrijwilligers-platform. Een echt ‘bedrijf’, zeg maar. Dat lukt aardig, maar desondanks hebben we (nog) geen betaalde, fulltime baan voor je. Maar! Er zijn verschillende ‘commerciële’ mogelijkheden binnen The Daily Indie. Mocht dat goed klinken, vertellen we je er graag meer over.