Ben je een schrijver, fotograaf, illustrator, vormgever, radiomaker, columnist, filmer, goede-ideeën-bedenker, eindredacteur of iemand anders die het leuk vindt om The Daily Indie te helpen?

Stuur dan een mailtje naar robin@thedailyindie.nl en ricardo@thedailyindie.nl en wie weet maak je binnenkort deel uit van ons enthousiaste TDI Team, dat bestaat uit ruim vijftig enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers! Goed voor je creativiteit, je netwerk en de gezelligheid! Bovendien hebben we een kantoortje in het centrum van Rotterdam waar je altijd langs kunt komen om te werken of een bakkie koffie/biertje te doen.

 

The Daily Indie is onder meer op zoek naar webredacteuren!
Ben jij een schrijver die weet wat er speelt, welke bandjes je écht zou moeten kennen en heb je toffe ideeën? En weet je dat vervolgens om te zetten in artikelen over nieuwe singles, video’s, bandjes, reviews, interviews en achtergrondartikelen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! The Daily Indie biedt je het netwerk van labels, podia, bands en festivals, de vrijheid om met originele ideeën aan de slag te gaan, een team vol schrijvers, fotografen, vormgevers en eindredacteuren en een bereik van tienduizenden muziekliefhebbers per maand. Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar Robin als je graag ons team wilt komen versterken!