Ben je een schrijver, fotograaf, illustrator, vormgever, radiomaker, columnist, filmer, goede-ideeën-bedenker, eindredacteur of iemand anders die het leuk vindt om The Daily Indie te helpen?

The Daily Indie is altijd op zoek naar versterking voor ons team, dat bestaat uit ruim vijftig enthousiaste en gedreven muziekliefhebbers. Goed voor je creativiteit, je netwerk en de gezelligheid! Bovendien hebben we een kantoortje in het centrum van Rotterdam waar je altijd langs kunt komen om te werken of een bakkie koffie/biertje te doen.

Let op: ons team werkt achter de schermen elke dag keihard om deze uit de hand gelopen hobby meer te laten zijn dan vrijwilligerswerk. Een echt ‘bedrijf’, zeg maar. Dat lukt aardig, maar desondanks hebben we (nog) geen betaalde fulltime baan voor je. Maar! Er zijn verschillende ‘commerciële’ mogelijkheden binnen The Daily Indie. Mocht dat goed klinken, vertellen we je er graag meer over.


TDI zoekt (altijd) webredacteurs!

Ben jij creatief en weet je wat er speelt, welke bandjes je écht zou moeten kennen en heb je toffe ideeën? En weet je dat vervolgens om te zetten in bijdrages over nieuwe singles, video’s, bandjes, reviews, interviews en achtergrondartikelen – geschreven, in beeld, of iets veel originelers?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres! The Daily Indie biedt je het netwerk van labels, podia, bands en festivals, de vrijheid om met originele ideeën aan de slag te gaan, een team vol schrijvers, fotografen, vormgevers en eindredacteuren en een bereik van tienduizenden muziekliefhebbers per maand.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar Robin waarin je uitlegt wat je kan en waarom we daar wat aan hebben!