Ricardo Jupijn
Hoofdredacteur/oprichter
ricardo@thedailyindie.nl

Als oprichter en hoofdredacteur ben ik bij The Daily Indie sinds 2010 de all seeing eye en zeven dagen per week bezig met het platform. Nieuwe bandjes zoeken, op pad met artiesten, artikelen tikken, playlists maken, bandavondjes organiseren, DJ’en op feestjes, het team aansturen, nieuwe ideeën bedenken en nog honderdduizend andere dingen.


 

Robin van Essel
Redactiecoördinatie
robin@thedailyindie.nl

Sinds 2012 ben ik met immer groeiende trots betrokken bij The Daily Indie. Eerst als schrijver, toen als eindredacteur en tegenwoordig als redactiechef, waarbij ik Opperhoofd Jupijn bijsta met een regelmatige ‘zouden we dat nou wel doen’ – om vervolgens keihard ongelijk te krijgen. Daarnaast ben ik, anders dan boze tongen beweren, de enige houder van de TDI Bowling Kampioenstrofee.


 

Mabel Zwaan 
Medewerker Website
mabel@thedailyindie.nl

Ooit de eerste, echte stagiaire van dit sprankelende platform. Nu redacteur, DJ maar bovenal website-coördinator bij The Daily Indie. Ik waan mij dagelijks in de wonderwereld van de indie, ontdek nieuwe dingen, luister mijn trommelvliezen kapot en dans waar ik dansen kan. Daarbij word ik beschreven als een gevalletje ‘heeft verstand van muziek, maar is amuzikaal als de pest.’ 


 

Ruben van Dijk 
Medewerker Website
ruben@thedailyindie.nl

Als nieuweling in die indiewereld begon ik in 2013 aan mijn Daily Indie-avontuur. In een nog altijd uitdijend universum van garageherrie & melancholie tik ik niet alleen stukjes, maar houd ik (samen met bovenstaande) ook de website up and running. Tevens zelfverklaard lijstjeskoning.


 

Kevin Smink 
Grafisch vormgever
info@kevinsmink.nl

Ik ben sinds 2013 werkzaam als vormgever voor The Daily Indie. Zo komen o.a. de magazine’s, festivalkrantjes, en deze website van mijn hand. Lijkt het je ook leuk om ons platform visueel te verrijken, bijvoorbeeld met je fotografie- of illustratiekunsten? Stuur mij een mailtje!


 

Wessel van Hulssen
Podcast producer
wessel@thedailyindie.nl

Vanaf 2012 actief bij The Daily Indie als redacteur en later het mannetje van TDI Radio. Sinds 2018 ligt mijn focus vooral op het produceren van de podcast-projecten en het draaien van plaatjes als onderdeel van het Daily Indie DJ-team.


 

June ten Have 
Chef Marketing
june@thedailyindie.nl

Waar mijn collega’s enorm hun best doen om de nieuwste en gaafste bands in de spotlights te zetten, is het mijn taak juist om ervoor te zorgen dat iedereen van The Daily Indie afweet. Het marketingmeisje dus. Hosselt daarnaast kortingen en exclusieve freebies voor onze leden bij elkaar.


 

Webdesign Atypisch webdesign & webdevelopment en Kevin Smink