Sinds 2010 verrast The Daily Indie zijn volgers op allerlei manieren met nieuwe muziek, events en verhalen. Onder meer door single- en albumreviews, nieuws, interviews, livereviews tot en met reportages, columns, mixtapes, features en longreads.

Onze website, video’s, events en radioshows zijn een muzikale schatkaart in tekst, beeld en geluid. Met een enthousiast team maken wij dagelijks journalistieke verhalen over nieuwe muziek die je nergens anders vindt. The Daily Indie richt zich niet op snelle hypes, maar op artiesten, festivals, poppodia, boekers en labels waarvan wij vinden dat deze gehoord moeten worden en die in onze ogen meer aandacht verdienen.

Video en Radio
Naast een actuele website en events, neemt het videoteam van The Daily Indie ook regelmatig bijzondere sessies op met allerlei bands en artiesten en zijn we elke week op de radio te vinden bij Pinguin Radio en maandelijks op Operator Radio. Onze radioshows zijn hier te beluisteren.

Lid worden + ledenvoordelen
Steun het goede verhaal en de Nederlandse indie-scene en word lid van The Daily Indie. Dit kost slechts €10,- (!) voor één jaar. Als lid steun je ons bij het maken van alle content: van radio, video, interviews, features tot en met recensies en reportages. Bovendien krijg je korting op geselecteerde shows bij onze partners en kun je meedoen aan exclusieve prijsvragen voor onder meer concert- en festivaltickets en vinyl. Meer informatie vind je op onze pagina: Word Lid!

The Daily Indie DJ Team
Naast alles wat we online doen, hebben we ook nog een compleet The Daily Indie DJ Team. Lijkt het je tof als ons team komt draaien op jouw concertavond of festival? Laat het dan vooral weten aan onze hoofdredacteur, via ricardo@thedailyindie.nl. We doen het regelmatig bij venues als Paradiso, Patronaat, Sugarfactory, Hedon, Sugarfactory, TivoliVredenburg, EKKO en Rotown maar ook tijdens festivals als Tweetakt, The Life I Live, Le Guess Who? en Motel Mozaique.

Contact
Heb je een goed idee, wil je samenwerken, een keertje langskomen op ons kantoor in Rotterdam, ons inhuren voor een seminar/workshop of wil je muziek opsturen naar The Daily Indie? Check dan onze contactpagina!

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website mag worden verveelvoudigd of op een andere manier gebruikt worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van The Daily Indie.